LinkedInTwitter

Over u

BullseyeU wilt de marketing en communicatie van uw onderneming zo doeltreffend mogelijk maken.

U bent de directeur, verkoop- of marketingmanager van een technisch georiënteerde onderneming. U bent verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf. Uw producten en diensten zijn bedoeld voor andere bedrijven en uw gemiddelde verkoopcyclus lijkt steeds langer te worden.

Het wordt moeilijker om met de beslissers in uw doelgroep spijkers met koppen te slaan. Gesprekken gaan steeds vaker over de prijs. U zou meer verkopers kunnen inzetten, of meer investeren in hun opleiding, maar u vermoedt dat die benadering niet de echte oorzaak van het probleem aanpakt.

Rendement op investeringen
Misschien heeft u al kennis gemaakt met een reclamebureau dat het liefst praat over merkimago en branding. De merkenbouwers maakten eerst een nieuw logo voor u. Toen kwam de huisstijl aan de beurt en daarna kon het adverteren op naamsbekendheid beginnen.

Niemand kan vandaag iets zinnigs zeggen over het rendement op uw investeringen.

Of uw verkoopprobleem nu een tijdelijke hobbel is of de nieuwe realiteit, u kunt de hulp van een ervaren tekstschrijver goed gebruiken. Misschien bij de marketingstrategie, maar in ieder geval bij de uitvoering ervan.

Werk in uitvoering
Marketing is een continu proces, een werk in uitvoering. Daarom zijn goede uitvoerders nodig. Mensen die zorgen dat uw verkoopteam zich kan richten op de relaties en het orderboek. Mensen die uw marketingteam paraat houden voor het dagelijkse werk en de coördinatie. Met goede afspraken zijn freelancers de ideale flexibele schil die kwaliteit toevoegt waar het telt.

Uw klanten raken immuun voor ronkende reclame en verkooptactieken. Duwen is uit, we moeten werken aan meer aantrekkingskracht. Goede uitvoerders van uw marketing dragen direct bij aan uw resultaten. Hoe? Door klanten aan te trekken met een consistent verhaal dat toch telkens weet te verrassen. Als nieuwsgierige klanten naar u toe komen, verandert dat de zaak.

Content marketing
U kunt op een kosteneffectieve manier de omzet verhogen met content marketing. Daarmee profileert u zich als de expert in uw branche en vakgebied. Niet door voortdurend te roepen dat u de beste bent, maar door het te demonstreren, bijvoorbeeld met waardevolle informatie voor uw doelgroep. Ook uw klanten zijn dol op nuttige tips en informatie.

De middelen en media om uw content op het netvlies van de klant te krijgen, zijn talrijker en goedkoper dan ooit. U kunt publiceren in de vorm van nieuwsbrieven, e-zines, video, slideshows, infographics, podcasts, blogs, white papers, case studies of e-books (bij gebrek aan Nederlandse termen), en de boodschap vervolgens verspreiden via websites, email en social media.

Meetbaar beter
De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. U vergroot snel uw vindbaarheid en effectiviteit op een meetbare manier. Maar: u kunt uw klanten niet verleiden met middelmatigheid. Dan raakt u op de verkeerde manier in beeld en staat al gauw uw reputatie op het spel. Zoveel is zeker: uw content moet positief opvallen, nuttig zijn en kwaliteit bieden aan uw doelgroepen. Laat het daarom verzorgen door professionals.