LinkedInTwitter

Portfolio

Klantinterviews Tebodin World

Becherovka article

Voor dit interview was ik graag naar Karlovy Vary gereisd om met de directeur van de Becherovka-fabriek het glas te heffen. Een bezoek aan de klant levert meestal een levendig verhaal op, maar in dit geval was een telefonisch interview toch praktischer. Lees het resultaat in Tebodin World, waarvoor ik een groot deel van de artikelen schrijf.

 

 

Jubileumboek Tebodin 65 years

Tebodin 65

Het boek dat Tebodin Consultants & Engineers publiceerde om het 65-jarig bestaan te vieren, was een opdracht naar mijn hart: onderzoek en interviews, schrijven in het Engels, redigeren en proeflezen tot het perfect is Download google free font. Tebodin is al jaren een tevreden opdrachtgever en was blij met het resultaat van de gezamenlijke inspanningen. Een pagina uit het boek als voorbeeld.

 

 

 

Jaarverslag Royal Haskoning

Royal Haskoning JV 2009

Voor Royal Haskoning schreef ik van 2001 tot 2010 alle jaarverslagen. Een echte uitdaging, want een goed verslag heeft ‘marketingkracht’ én voldoet aan de internationale MVO-richtlijnen (GRI) mssql 2008 r2 express. Vanaf 2004 eindigde Royal Haskoning bovendien elk jaar in de top-3 van het Scenter-onderzoek naar beleidstransparantie in Nederlandse jaarverslagen. In 2009 won het ingenieursbureau met deze consistente prestaties de Scenter oeuvreprijs.

 

 

 

Royal Haskoning Mytikas-forum

Royal Haskoning Mytikas

Als bijdrage aan het maatschappelijk debat publiceerde Royal Haskoning het boekje ‘Vergrijzing en bevolkingskrimp: crisis of kans?’. Het bevat de essentie van een discussie in het Mytikas-forum, waarin mensen uit verschillende vakgebieden een vrije dialoog aangaan. Als redacteur was het de kunst om aan alle meningen recht te doen, en tegelijk in kort bestek een toegankelijk beeld te schetsen van de demografische ontwikkeling van Nederland 개소리 넷 다운로드.

 

Universal Electronics

UEI logoUniversal Electronics Inc. ontwikkelt and produceert voorgeprogrammeerde afstandsbedieningen, software en audio/video accessoires. Voor de One For All remotes schrijf ik verkoopmateriaal zoals brochures en verpakkingen in het Engels. Voor de Control & Technology Group verzorgde ik onder meer de copy voor een fraai vormgegeven productcatalogus windows safari 다운로드.

 

Kuil Nicos website

Kuil NicosKuil Nicos staat in Twente en omstreken bekend als technische groothandel en dienstverlener. Op de nieuwe website wilde het bedrijf zich daarnaast beter profileren als kennispartner voor de industrie.

 

 

Civiele Techniek

Civiele TechniekNa een eerder interview met Michael Braungart, grondlegger van de Cradle to Cradle-filosofie, was het een erezaak om C2C ook voor het vakblad Civiele Techniek helder te verwoorden in een artikel over de nieuwe rondweg voor Parkstad Limburg Search 2018.

 

 

VMT
VMT Wabo

VMT is het het vakblad voor professionals in de voedings- en drankenindustrie. Voor Tebodin interviewde ik een specialist over de Wabo, een wet die het bedrijfsleven verlichting van de regeldruk zou brengen. Het artikel maakt duidelijk dat de zaak in de industrie ingewikkelder ligt.

 

 

TEUN Communicatie

TEUN logoIn opdracht van TEUN verzorg ik klantinterviews voor MaxGrip, een snel groeiende specialist in asset management en het onderhoud van industriële installaties smartsql 다운로드. Voor dit interview volgde ik het proces en de onderhoudsmanager op de voet in de fabriek van Suiker Unie in Groningen.

 

Makkinga Makelaars

Makkinga logo

Toen Makkinga Makelaars zich versterkte met nieuwe partners, was het ook tijd voor een nieuwe huisstijl en website. Daarnaast schrijf ik onder meer persberichten en brochures voor de actiefste makelaars van Lochem en omstreken acrobat reader 10 한글 다운로드.

 

 

MEE Veluwe

Logo MEEMEE ondersteunt mensen met een beperking op alle levensgebieden, zodat zij naar vermogen kunnen meedoen in de samenleving. Mijn samenwerking met MEE Veluwe begon met de redactie van het jaarverslag 2010. In MEE NU!, het magazine voor netwerkpartners en verwijzers, verzorg ik meestal de hoofdartikelen met interviews over actuele kwesties Download NortonGhost15.

Bouwblad Gelre ziekenhuizen

Gelre Bouwblad

Tijdens de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Zutphen wilde Gelre ziekenhuizen goed blijven communiceren met alle stakeholders. In het Bouwblad kwam goed uit de verf wat er gebeurt bij nieuwbouw en verhuizing van een heel hospitaal. Niet alleen de managers en consultants, ook de omwonenden kregen een stem.

 

 

Personeelsblad Gelrevue

Gelre ziekenhuizen

De artikelen in personeelsblad Gelrevue moeten toegankelijk en interessant zijn voor alle medewerkers Download the Korean ebook. Voor de schrijver is dat soms een uitdaging. Zeker als het onderwerp een promotieonderzoek van een kinderarts is, of een interview over marktwerking in de zorg met een zorgdirecteur en drie medisch specialisten.

 

Website ZorgSamen

ZorgSamen

 

ZorgSamen is opgericht door en voor Lochemse zorgverleners in de eerste lijn. Het gezonde uitgangspunt is dat iedereen met klachten heel goed lokaal kan worden geholpen als de zorgprofessionals beter communiceren en samenwerken hp 컴퓨터 드라이버 다운로드. Naast de website schreef ik ook advertenties en persberichten over deze nieuwe samenwerkingsvorm in de zorg.