LinkedInTwitter

Directe concurrentie vernietigt waarde

Directe concurrentie is slecht voor de zaak. U kent waarschijnlijk minstens drie bedrijven in uw eigen branche die zich eraan bezondigen: dezelfde positionering, dezelfde producten met dezelfde prijsstelling, gericht op dezelfde klanten Black Lake. Terwijl de doelgroep zich steeds beter informeert en steeds selectiever kan zijn.

Meer van hetzelfde aanbieden is een riskante strategie, want directe concurrentie vernietigt waarde Download Excel 2017. Het ‘wij ook’-mechanisme leidt immers onvermijdelijk tot concurrentie op prijs.

Bij mijn eerste ontmoeting met een nieuwe klant vraag ik altijd naar ‘het verhaal’ puffin apk. Wat is opvallend, opwindend en onderscheidend aan uw onderneming? Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Wat maakt uw bedrijf – uw unieke bijdrage, de waarde die u toevoegt – zo fascinerend, dat investeren in marketing de moeite waard is 익스플로러?

Het is vaak een lastige vraag. Als het antwoord luidt: “Eigenlijk niets, iedereen in deze business doet ongeveer hetzelfde”, dan is er een probleem dat directe concurrentie heet 우아하게. Waarom zouden klanten dan voor uw diensten of producten kiezen? En waarom zou zich geen concurrent melden die met lagere prijzen uw klanten begint weg te lokken 알라딘 게임?

Gelukkig komt na de eerste schrik altijd wel een goed gesprek op gang. Dan hoor ik al snel over details die ertoe doen java csv 파일 다운로드. Over een unieke service of een nieuwe markt die alleen uw bedrijf kan betreden, dankzij een innovatief product, een andere manier van produceren of aanbieden mac os x 무료 다운로드. Over de mensen die het verschil maken tussen een gewoon en geweldig bedrijf. En kijk eens, we komen op vruchtbare grond, het verhaal ontluikt. Nu kan ik helpen met bouwen aan waarde 초특태고딕. De weg naar groei ligt open als zichtbaar wordt hoe uw bedrijf waarde creëert.

Wat doet u om de communicatie met ideale klanten te verbeteren mame roms 다운로드? Hoe zet u de beschikbare middelen effectief in waar ze het meest opleveren? Vrijwel elke sector, branche en industrie ondergaat grote veranderingen. De komende jaren is het het belangrijker dan ooit om daarop voorbereid te zijn. Dat begint met het besef dat u helemaal niet hetzelfde doet als uw concurrenten. Dat uw onderneming uniek is en kan excelleren door zich te positioneren en onderscheiden.

Anders zijn dan de concurrentie is de basis voor strategische planning en effectieve marketing. Want wat u anders maakt, is precies wat klanten het meest in u waarderen.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.